free portfolio site templates

Logo

HRM Human Resource Management – Regiunea Sud Muntenia

„Aleron Training Center SRL” implementeaza
Proiectul „HRM Human Resource Management – Regiunea Sud Muntenia”. Proiect cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020.  
 Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro


Știri

Descoperă noutăți și informații utile despre proiectul HRM Human Resource Management din Regiunea Sud Muntenia. 

Ce este Workshop-ul de informare și conștientizare

În cadrul proiectului HRM – Human Resource Management – POCU/227/3/8/117167, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin POCU 2014-2020, una din activitățile derulate în proiect constă în desfășurarea de workshop-uri de informare și conștientizare a IMM-urilor din Regiunea Sud Muntenia cu privire la obiectivele proiectului.

Workshop-ul de informare și conștientizare este definit în principal de aspectul practic al întrunirii.

Scopul Workshop-ului de informare și conștientizare constă în încurajarea antreprenoriatului prin promovarea unei atitudini pozitive față de cultura antreprenorială, valorificarea și îmbunătățirea pregătirii capitalului uman în consens cu cerințele economice bazate pe cunoștințe.

Se urmărește prin desfășurarea acestui tip de eveniment informarea și conștientizarea antreprenorilor, managerilor și angajaților în resurse umane din IMM-urile Regiunii Sud Muntenia (județele Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Giurgiu, Teleorman), că pot beneficia de sprijin în efortul de a-și îmbunătății gradul de adaptabilitate la mediul economic în continuă schimbare și la provocările de zi cu zi.

În cadrul workshop-ului, care va avea loc în fiecare județ al Regiunii, cei prezenți la eveniment vor participa la dezbateri pe teme de interes major pentru mediul de afaceri și nu numai, ca de exemplu:

  • Procese moderne de învățare și dezvoltare a abilităților profesionale și personale
  • Surse de finanțare europene destinate IMM-urilor și atragerea de proiecte de finanțare în Regiunea Sud-Muntenia
  • Cum să motivăm angajații prin crearea unei culturi organizaționale bazate pe auto-responsabilizare
  • Exemple de bună practică privind domeniul de antreprenoriat

La workshop sunt invitați să participe reprezentanți ai Grupului Țintă din proiect, respectiv ai IMM-urilor care au sediul sau punct de lucru într-unul dintre județele Regiunii Sud Muntenia și desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naționale pentru Competitivitate.

Mai multe informații puteți afla pe pagina oficiala a proiectului www.hrmagic.ro, la tel. 0725.629.008, e-mail: georgiana.tudor@aleron.ro, persoană de contact Georgiana Tudor – Expert informare și selecție grup țintă.

Continuă înscrierea la Cursuri Gratuite

Aleron Training Center SRL, în calitate de Beneficiar, organizează în cadrul proiectului: „HRM – Human Resource Management” – POCU/227/3/8/117167 următoarele cursuri:


În prezent numărul persoanelor eligibile informate/atrase în grupul țintă al proiectului, este în număr de 60. Totalul de grup țintă este format din 520 de persoane participante la sesiunile de curs.

Grupul țintă al proiectului este format din:

- 400 de antreprenori
- 60 de manageri angajați
- 60 de angajați din departamente de resurse umane,

din cadrul întreprinderilor, încadrate de microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, cu sediul social sau punct de lucru în Regiunea Sud Muntenia.

După finalizarea proiectului, persoanele participante vor deține cunoștințe aprofundate și abilități dezvoltate necesare desfășurării activităților, iar 60 dintre aceștia vor primi planificări strategice pe termen lung pentru IMM-urile din partea cărora participă, 100 de manageri vor știi să aplice tehnici de utilizare a tehnologiilor informației și comunicațiilor în managementul companiilor, 60 de angajați în resurse umane vor știi să utilizeze instrumente, metode și practici de dezvoltare a managementului resurselor umane, precum și aplicația HR_Suport.

Concret, proiectul contribuie la creșterea adaptabilității și a performanțelor profesionale ale antreprenorilor și angajaților prin dobândirea de abilități și aptitudini cerute în desfășurarea activităților.

Proiectul se implementează în perioada iunie 2018 – iunie 2019.

Cei care sunt interesați, sunt rugați să consulte secțiunile site-ului www.hrmagic.ro – secțiune „Home”- Înscrie-te Acum! / secțiune “Cursuri” – Procedură de înscriere sau ne pot contacta la numărul de telefon 0725.629.008, persoană de contact Tudor Georgiana – Expert informare și selecție GT.

Procedură de înscriere la programele gratuite din cadrul proiectului HRM – Human Resource Management

Pentru a afla condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, precum și documentele pe care trebuie să ni le trimiți și modul cum se face înscrierea și selecția descarcă: Procedura de identificare, selecție și gestionare grup țintă.
Important de știut: Înscrierea se face la www.hrmagic.ro prin completarea unui formular online și transmiterea lui impreună cu cateva documente solicitate, în format scanat la adresa de email georgiana.tudor@aleron.ro sau depuse personal în cadrul workshop-urilor de informare organizate în fiecare județ al Regiunii Sud Muntenia.
În secțiunea “Cursuri” de pe pagina oficială a proiectului HRM – Human Resource Management (www.hrmagic.ro) vei găsi un Formular de înregistrare + Anexele acestuia – modele completate pentru un antreprenor și un angajat, care să te ajute în pregătirea dosarului de înscriere la cursul gratuit dorit.
Dacă ai întrebări sau neclarități legate de procesul de înscriere sau despre proiect nu ezita să ne contactezi! Persoană de contact: Georgiana Tudor-Expert informare și selecție GT, 0725.629.008, georgiana.tudor@aleron.roCursuri gratuite de Antreprenoriat, de Management și de Resurse Umane

Un număr de 520 de antreprenori, manageri și angajati din Regiunea Sud Muntenia vor beneficia de cursuri gratuite în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019 în cadrul proiectului HRM – Human Resource Management. Află mai multe:
https://www.zvp.ro/cursuri-gratuite-de-competente-antreprenoriale/  https://www.youtube.com/watch?v=kEEjX6VAT_U
Informații legate de categoriile de cursuri gratuite oferite, tematica acestora și sesiunile de participare la cursuri le găsiți în Secțiunea “Cursuri” de pe pagina proiectului www.hrmagic.ro sau la persoana de contact pentru detalii: Georgiana Tudor – 0725.629.008.

Cursuri gratuite pentru 520 de antreprenori si manageri din Regiunea Sud Muntenia. Cum te poti inscrie

Cursurile sunt dedicate antreprenorilor, managerilor si angajatilor din domeniul resurselor umane din judetele Arges, Prahova, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Ialomita si Calarasi. Sesiunile de formare profesionala se adreseaza celor care doresc sa isi creasca afacerea, sa obtina rezultate financiare mai bune, sa isi imbunatateasca performantele la lucru si cariera. Citeste mai mult… 

INVITATIE PARTICIPARE EVENIMENT LANSARE PROIECT 29 august 2018

ALERON TRAINING CENTER SRL organizeaza alaturi de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, conferinta de lansare a proiectului “HRM – Human Resource Management”, finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Citeste mai mult… 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© Aleron 2018